Ruzsa Magdi

A csinos énekesnő szeptember elején jelentette be hogy várandós ráadásul nem egy nem kettő hanem három babát hord a szíve alatt. Magdi pár hete ennyit írt rajongóinak hogy mindenkit megnyugtasson.


Megasztar Ruzsa Magdolna The Winner Takes It All Zsuri Youtube Youtube Music Winner

Egy egész ország figyeli az aranytorkú énekesnőjének állapotát és küldik az energiát amire szüksége is van.

. A kórházból jelentkezett be a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi újévkor. Rúzsa Magdi babái megszülettek. Örömmel értesítek mindenkit hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink.

és mivel hámasikrekkel várandós egy ideje már mindenórásnak számít bár papírforma szerint közel sem ez a terhesség vége. Több hónapja alig alszom és ezt nyilván érzem sok szempontból de ezt az áldozatot meg kell hozni hogy ők jól legyenek A bejegyzés megtekintése az. Magdi azóta számos pocakos fotót osztott meg közösségi oldalain a gyönyörű kisamát pedig nem győzik a rajongók a jó kívánságaikkal elhalmozni.

Rúzsa Magdi kedd reggel adott életet három gyermekének akik a Lujza Keve és Zalán nevet kapták. Szerencsére minden rendben szépen növekednek a babák és én is jól bírom még a terhelést. A február tökéletes hónap arra hogy végre rendbe szedjük az életünket amit érdemes.

Magdi azóta számos pocakos fotót osztott meg a közösségi oldalain a gyönyörű kisamát pedig nem győzik a rajongók jó kívánságaikkal elhalmozni. Egy micimackós rajz rajta a február 1-jén született három kicsi Lujza Keve és Zalán nevével. Minél több a gyermek annál nagyobb a boldogság.

Mint a Blikk beszámolt az énekesnőt megható meglepetés várta otthon. A bejegyzés megtekintése az Instagramon. Hirdetés Bejegyzésében azt írta.

Héten egyre fokozódik az izgalma ahogy közeledik a szülés ideje. Bár úgy volt hogy a babák csak tavasszal jönnek világra február 1-jén megszülettek. Vannak könnyebb és nehezebb napok.

A képet Rúzsa Magdi közzé is tette az Instagramon 24 órás storyban. Most pedig ahogy a. A 36 éves sztár a Honvédkórház Szülészeti Osztályának Újszülött Részlegéről jelentkezett be és egy ágyban fekvő képet tett ki a szöveg mellé a hármas ikrekről nem mutatott fotót.

Rúzsa Magdolna ruzsamagdolna által megosztott bejegyzés. Rúzsa Magdi már túl van a 32. Rúzsa Magdi ugyanis azzal érdemelte ki a miniszterelnöki figyelmet hogy nem egy hanem rögtön három gyereknek adott életet alátámasztva így a kormányfő szlogenjét.

A gólyahírhez számtalan sztár. Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit azonnali véleményeket érdekességeket szórakoztató mémeket gif-eket videókat. Rúzsa Magdi hazamehetett a kórházból egy héttel az után hogy életet adott hármasikreinek.

A népszerű énekesnő három gyermekkel volt terhes közösségi oldalán pedig az imént jelentette be a várva várt hírt.


Ruzsa Magdi Google Kereses Fashion Little Black Dress Black Dress


Ruzsa Magdi Most Elsz Film Dailymotion Fashion Film Statement Necklace


Ruzsa Magdolna Tejut Official Audio Youtube Audio Music


Feelingscollection Human Face Face Celebrities


Ruzsa Magdi Google Kereses Earrings Hoop Earrings Fashion


Ruzsa Magdi Gabriel Youtube Gabriel Grey Hair Pop Rocks


Ruzsa Magdi Strapless Dress Formal Formal Dresses Fashion


Ruzsa Magdi Zodiac Signs Meaning Beauty Women


Ruzsa Magdi Music Film Singer Film Books


Ferjhez Ment Szombaton Ruzsa Magdi A Templomi Eskuvon Viselt Ruhajat Eddig Nem Lathattuk Am Mo Simple Wedding Gowns Wedding Gowns Vintage Wedding Gown Simple


Ruzsa Magdi Jel A Dal 2017 Extra Produkcio Nezd Minden Szombat Este A Dunan 19 30 Tol A Dal T Es Szavazz Kedvencedre A Mediaklikk Break Free Wanted Youtube


Pin On A Nagy Magyar Szineszek Enekesek


Ruzsa Magdi Egyszer Pop Rock Music Beautiful Songs Music Film


Ruzsa Magdi Ederlezi Goran Bregovic Avi She Does This Best I Have Ever Heard My Favorite Music Music Music Videos


Feeling S Collection Face Human Face Beauty


Feelingscollection Human Face Face Celebs


Ruzsa Magdi Beteg A Vilag Mad World Mad World Music Songs Music


Eurodiva Magdi Ruzsa Magdi Klub Hungary 2007 Eurovision Eurosong Magdiruzsa Eurovision Nostril Hoop Ring Eurovision Song Contest


Ruzsa Magdi 14 Vigyazz A Madarra Singer Youtube Music Songs

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel